Omiljena blogerica i influencerica, 28-godišnja Ella Dvornik, redovno s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli zanimljive trenutke iz svog života. Tako se nedavno pohvalila da je sa suprugom, 41-godišnjim poduzetnikom Charlesom Pearceom, krenula na tzv. ketogenu dijetu, i kako su, nakon samo četiri dana, oboje uspjeli skinuti po dva kilograma. Međutim, u posljednjoj objavi na Instagramu majka jednogodišnje Balie dala je do znanja kako joj nije lako odoljeti iskušenjima. 

Ketogena dijeta podrazumijeva izbjegavanje ugljikohidrata, dakle brašna, kruha, pizze, sendviča, tjestenine...  Upravo tim 'zabranjenim voćem' vrvila je zabava na koju je blogerica bila pozvana. Pogled i nepce mamili su joj ukusni kanape sendviči, od kojih joj se teško bilo suzdržati. Kako je ljubiteljica pizze, otkako je na dijeti Ella pokušava naći zamjenu za tijesto spravljeno od pšeničnog brašna. Tražila je i savjete svojih pratitelja na Instagramu i uz njihovu pomoć uspjela napraviti pizzu od cvjetače, jaja i sira, s kojom je bila zadovoljna. 

Inače, još prije dva mjeseca Ella se pohvalila i kako je njen suprug Charles krenuo u teretanu, gdje četiri puta tjedno vježba s trenerom. 'Jako sam ponosna na ustrajnost. Kažu da su četrdesete najopasnije godine za muškarce pa mi je drago da je moj u 42. godini odlučio promijeniti svoj život. Čak je odlučio isključivo jesti meso samo jednom u tjedan dana, pa imamo interesantne jelovnike zadnja dva mjeseca. Nevjerojatno je što sve možeš s hranom bez da ukomponiraš meso', napisala je tada Ella.