Putovanja mogu biti itekako stresna, posebno ako na drugi kraj svijeta putujete zbog jednog poslovnog sastanka, a baš ništa vam ne ide po planu.

Upravo to proživljava blogerica Ella Dvornik kojoj od nedjelje ujutro traje putovanje za Ameriku i još uvijek nije stigla na svoju destinaciju u Arizonu. Naime, uslijed vremenskih nepogoda, nekoliko letova na koje je morala stići, bili su otkazani, nakon čega je satima čekala u zračnim lukama, da bi na kraju bila preusmjerena za New York, pa tek onda za Arizonu.



Promijenila je još nekoliko letova i prijevoznih sredstava, da bi, kada se cijela saga napokon bližila kraju, ostala bez svih stvari. 'Šećer na kraju, izgubljena prtljaga', napisala je Ella premorena od svega, još uvijek čekajući u zračnoj luci nakon gotovo 48 sati putovanja.

Naravno, to još uvijek nije kraj, jer kada se jedan problem dogodi, obično se veže i na drugi, pa je 28-godišnja blogerica otkrila kako ima i gnojnu anginu, no unatoč svemu tome, još uvijek zadržava vedar duh i pozitivu.