Blogerica i poduzetnica, Ella Dvornik, nastavlja se obračunavati s moralistima koji su je kritizirali na društvenim mrežama zbog neopranog posuđa, kako najbolje zna, humorom na vlastiti račun.

Fotografirala je prljavo posuđe i pokvarenu perilicu te iz toga napravila parodiju na reklame za perilice i deterdžente za pranje posuđa, a usput je kritičarima objasnila kako je moguće da u njezinoj kući ima neopranih tanjura.  

Podsjetimo, sve je krenulo kad je Ella objavila fotografiju supruga Charlesa Pearcea i kćerkice Balie Dee kako metu kuhinju i dobro se zabavljaju.

'Grupna aktivnost', napisala je 28-godišnjakinja u opisu preslatke fotografije koja je brzo prikupila preko 18 tisuća lajkova. No neki su je pratitelji prozvali jer se u pozadini vidjelo prljavo posuđe u sudoperu. 



'Imaš suđa, preusmjeri ekipu', bio je jedan od komentara, na koji je Ella u šaljivom tonu prokomentirala: 'Ne, to staviš da socijalna služba vidi da kuhaš, a jedeš s poda'.

S druge strane, brojni obožavatelji stali su Elli u obranu i rekli kako svi doma imaju pune sudopere, samo se uvijek blogericu nađu prozivati.