Blogerica i poduzetnica, 28-godišnja Ella Dvornik, redovno s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli neke od najvažnijih trenutaka u svom životu. Iznimka tako nije bila ni posljednja vijest kojom se majka jednogodišnje Balie pohvalila na svom Instagram profilu, a koja je, posebice obradovala, kako nju, tako i supruga, 41-godišnjeg poduzetnika Charlesa Pearcea. 

'Četvrti dan keto dijete. I Charles i ja smo skinuli dva kilograma', pohvalila se zadovoljno 28-godišnjakinja mnogobrojnim pratiteljima od kojih je prije nekoliko dana tražila savjete za skidanje kilograma. Inače, Ella je nedavno na Facebooku otkrila kako je jako ponosna na supruga koji već posljednja dva mjeseca ide u teretanu i pazi na vlastitu prehranu.

'Moram ovaj status staviti da mi skoči kao uspomena iduće godine. Charles već dva mjeseca ide u teretanu gdje četiri puta tjedno vježba s trenerom. I pitaj svemir kako će izgledati, ali super za njega. Jako sam ponosna na ustrajnost. Kažu da su četrdesete najopasnije godine za muškarce pa mi je drago da je moj u 42. godini odlučio promijeniti svoj život. Čak je odlučio isključivo jesti meso samo jednom u tjedan dana, pa imamo interesantne jelovnike zadnja dva mjeseca. Nevjerojatno je što sve možeš s hranom bez da ukomponiraš meso', napisala je tada 28-godišnja blogerica.