Story radio
Početna Celebrity 28985 prikaza 09. srpnja 2019.

Ella napokon dočekala: 'Danas je dan za pamćenje'

Instagram.

Blogerica i suprug otkrili novosti

Jedna od najpoznatijih domaćih blogerica i influencerica, 28-godišnja Ella Dvornik, uzbuđeno se pohvalila mnogobrojnim obožavateljima na svom Instagram profilu kako su se ona i suprug, 41-godišnji poduzetnik Charles Pearce, napokon odlučili na veliki korak o kojemu se posljednjih mjeseci dosta komentiralo na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

'Danas je dan za pamćenje. Charles i ja od sada skupa treniramo. Uzeli smo si najboljeg od najboljih, Sandija Imerovića. Ako nas on ne može dovesti u red, e onda ne može nitko! Bio je 'nježan'... Jedva smo došli do auta', napisala je blogerica ispod fotografije na kojoj 41-godišnji poduzetnik vježba na spravama, a mnogi su u komentarima primijetili i kako je Charles drastično smršavio. 'Je, izgubio je deset kilograma u zadnjih mjesec i pol. Kombinacija vježbanja i Keto dijete', odgovorila je Ella jednoj od obožavateljica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

Inače, Ella se početkom svibnja ove godine pohvalila kako joj suprug posljednjih nekoliko mjeseci ide u teretanu te tako je odlučio u potpunosti promijeniti životne navike. 'Charles već dva mjeseca ide u teretanu gdje četiri puta tjedno vježba s trenerom. I pitaj svemir kako će izgledati, ali super za njega. Jako sam ponosna na ustrajnost. Kažu da su četrdesete najopasnije godine za muškarce pa mi je drago da je moj u 42. godini odlučio promijeniti svoj život', napisala je tada blogerica, a nekoliko tjedana kasnije otkrila i kako su oboje prešli na Keto dijetu o kojoj oduševljeno dijeli savjete pratiteljima na društvenim mrežama. 

Komentari