Jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica i poduzetnica, Ella Dvornik, na dnevnoj bazi s obožavateljima putem društvenih mreža komentira svakodnevne situacije, a posljednjom takvom objavom, izazvala je lavinu komentara i raspravu među mnogobrojnim pratiteljima.

Naime, 28-godišnjakinja je opisala nered u zagrebačkom parkiću vrlo oštro: 'Poseban krug pakla za odrasle ljude koji ovo rade u dječjim parkovima', napisala je Ella ispod fotografije na kojoj se vide opušci cigareta u dječjem parku. Iako je većina shvatila njezinu reakciju, bilo je onih koji nisu bili blagonakloni. Jedan od komentatora se posebno istaknuo direktnim napadom na njezino promišljanje i to s naglaskom na 'lokal patriotizam'. 'Nisi li ti Splićanka?? A sad te brinu opušci... Lol, zašto ne slikaš šprice i igle po parkovima... Ovo vam je najmanji problem', napisao je pratitelj, a ubrzo je uslijedio i Ellin odgovor. 

'Iz koje si ti dimenzije ispao, cijeli život sam u Zagrebu. A ima šprica i u Zagrebu sigurno', odgovorila mu je blogerica. No, to nije spriječilo komentatora da nastavi pomalo isprovociran: 'Iz realne. Pored svih sr**a u zemlji, tebe muče opušci? Jer sad imaš dijete pa ti smeta, a do sad ništa... Kad već pišeš, daj nešto pametno', odbrusio je prijedlogom. Inače, ovo nije prvi put da je blogerica 'razljutila' pratitelje svojom objavom, međutim, ako je suditi po dosadašnjim objavama, Ellu negativni komentari ne sprječavaju u komentiranju svakodnevnih situacija.