Latino diva, 49-godišnja Jennifer Lopez, prošlu je subotu objavila zaruke sa 43-godišnjim bivšim igračem bejzbola, Alexom Rodriguezom. No, na fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, označila je poznatu 61-godišnju američku komičarku, Ellen DeGeneres, a u sinoćnjem 'The Ellen DeGeneres Show' objasnila je i zašto. 

'Ne želim si uzimati zasluge za ovo, ali možda sam ARoda malo 'pogurala' kada mu je trebalo. To je bilo zadnji put kada je Jennifer gostovala u emisiji', počela je pričati. Naime, Ellen je tada Lopez poklonila veliki sat povodom dvije godine veze sada već zaručenog para, koji pokazuje Jennifer kako ljubi Alexa. 'Donesite poklon. To je sad, doslovno podsjetnik Alexu kako mu vrijeme ide te da se treba požuriti sa zarukama', rekla je tada kao šalu. 

Naime, u novoj emisiji se referirala na zaruke te rekla kako je sretna zbog nje. 'Pogledajte! Taj prsten je toliko težak da on mora držati njenu ruku', izjavila je na komičan način te dodala kako ne zna kada će biti vjenčanje, ali se nada da neće biti uskoro jer Jennifer treba dovesti svoju liniju u red. 'Jennifer, zaista sam jako sretna zbog tebe. Ne samo zato što si prihvatila moj savjet već zato što ste jako sretni zajedno', istaknula je na kraju.