Nakon što je ovaj svijet napustio slavni Elvis Presley, nije bilo upitno tko će nasljediti njegovu čitavu imovinu i novac. Naravno, bila je to njegova kći jedinica Lisa Marie Presley, kantautorica kojoj je otac ostavio bogatstvo čija vrijednost se procjenjivala na čak sto milijuna dolara. Iako je riječ o svoti za koju se većini nas čini da ju je nemoguće tako lako potrošiti, poznata kantautorica ipak je u tome uspjela te je sada ostala na samo 14 tisuća dolara. Ipak, ona za to krivi svog poslovnog menadžera, Barryja J. Siegela, protiv kojeg je podnijela tužbu.

Kao razlog tužbe, Lisa navodi nepažljivo i loše upravljanje financijama. S druge strane, Siegel se brani tako što otkriva da je uzrok gubitku tolikog bogatstva njezina nepažljivost i trošenje na razne, nepotrebne stvari. Kako ne bi ostala sama u ovom problemu, 50-godišnjakinja ima novog poslovnog menadžera, Justina Stiegemyera, koji je za strane medije rekao kako je Presley već podmirila neke dugove za kreditne kartice te da svakodnevno radi na rješavanju ostalih kako bi mogla vraćati porez koji nije platila.

Uz sve muke koje su ju dostigle, Lisa mora platiti i hipoteku za kućuu Velikoj Britaniji koja iznosi 36 milijuna kuna, a tu istu kuću bezuspješno pokušava prodati posljednje dvije godine. Prilikom izjave sudu kantautorica je otkrila da svaki mjesec dobiva 25 tisuća kuna od očeva posjeda, a uz to prima i 600 tisuća kuna od dividendi i kamata od ulaganja. Kao točka na i financijskom fijasku došla je i brakorazvodna parnica iz 2016. godine koja joj je donijela dodatne troškove.