Story radio
Početna Celebrity 5393 prikaza 06. prosinca 2018.

Ema Gračan: 'Tata mi je poručio da moram hodati čvrsto po zemlji'

Instagram (Screenshot).

Kći Danijele i Nenada Gračana nova je Kraljica Hrvatske, a za Story.hr ona i majka ispričale su dojmove i planove za budućnost

Ema Gračan ime je koje ćemo u budućnosti sve češće viđati, a sve zahvaljujući tituli Kraljice Hrvatske s kojom je sinoć otišla kući. Kćeri bivše Kraljice Hrvatske i svijeta Danijele Gračan i nogometnog trenera Nenada Gračana ovo nije prva pobjeda na takvom tipu natjecanja - Ema je ranije već ponijela i titulu Kraljice Jadrana, a s obzirom da ima tek 18 godina, za nju je sve ovo vrlo velik korak u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

'Svaka od nas je očekivala i vjerojatno se potajno nadala pobjedi pa tako i ja. Kako sam i rekla žiriju - slijedim svoje snove, a ovo je jedan od njih!' otkrila je Ema za Story.hr s velikim osmijehom. Kada je u pitanju mamina podrška, ljepotica ju ima u potpunosti. 'Nisam znala da će mama biti u publici, iznenadila me je! Ona mi je podrška u svemu, a u svim svojim planovima tražim njezin savjet. Znam da je obitelj najvažnija i da su mama i tatu uvijek uz nas mene i moje sestre. Također, tata mi je poručio da moram hodati čvrsto po zemlji', priznala je Ema.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

Majka Danijela ističe kako u potpunosti vjeruje u svoju kćer. 'Nenad se našalio kako Ema brzo treba doći doma da ju 'spusti na zemlju', ali ona stvarno čvrsto stoji na njoj. Jako je prizemljena, odgovorna i savjesna. U kratkim je riječima odgovorila na pitanje žirija, rekavši kako samo slijedi svoje snove, a to zaista je ona - jednostavna i posebna', iskreno je ispričala bivša Kraljica svijeta za Story.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

Kada skine glamuroznu haljinu, šminku i tijaru, Ema je jednostavna djevojka poput svojih vršnjakinja. 'Sutra ću nakon svog jutarnjeg zdravog doručka ući u autobus 32 i sjesti u svoju školsku klupu, a čeka me puno zadaće koju zbog ova tri dana nisam još napisala. Nakon toga red je za odlazak u autoškolu, ali brzo je vikend pa ću imati vremena proslaviti sa svojim prijateljima', otkrila nam je Ema i priznala kako je na ljubavnom polju i dalje slobodna djevojka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

Nakon proslave, Emu očekuje još obavezna, no one ju ujedno i vesele jer ju uvode u svijet ozbiljnih i odraslih ljudi. 'Ono najvažnije, osim obaveza prema direkciji kraljice, je priprema za maturu na koju se želim fokusirati, s obzirom na to da je jako teško upisati studij koji želim', kaže novoodabrana Kraljica te dodaje kako se u budućnosti želim obrazovati, raditi na sebi i svojoj osobnosti te puno učiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

Prije nego li svoj život posveti željenom zanimanju, Ema se bavi manekenstvom koje obožava. 'Jako me veseli! Volim revije svog omiljenog dizajnera Ivice Skoke koji je zaslužan za sigurne korake na pisti jer je on prvi koji mi je to predložio. Sljedeća revija kojoj se veselim je revija Matije Vujice krajem mjeseca u Rovinju', prepričala je Ema i istaknula kako se uz dobru organizaciju i podršku obitelji sve se stigne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Gračan (@ema_gracan) on

Kako bi se osjećala magično i lijepo i kad ne hoda modnom pistom, Ema pazi na svoj izgled, no ne voli ići u krajnosti. 'Najviše vremena posvećujem njezi i zdravlju, s obzirom na to da imam tek 18 goodina. Zdravo se hranim, izbjegavam zadimljene prostorije, a znam i koliko je važan dobar san. Izbjegavam sunčanje, ne geliram nokte i nemam umjetne trepavice, a šminkam se umjereno jer njegujem prirodan zdrav izgled. Također, redovito održavam i čistim kožu lica gdje se prepuštam stručnim osobama koje znaju šta je najbolje za moju kožu', otkrila je simpatična 18-godišnjakinja.

Kada je riječ o odjeći, Ema njeguje ženstveni stil, a kada joj vlastitih krpica ponestane, ne trči odmah u dućane već svoje potrebe ponekad utaži na najbližem mogućem mjestu: 'Rado zavirim u mamin i sestrin ormar.'

Komentari