Kada je repao o njoj u pjesmama 'Stan', 'Mockingbird' i 'Hailie's song', Eminemova kćer Hailie Jade Mathers imala je tek pet ili šest godina. Danas je izrasla u prekrasnu mladu ženu čija ljepota plijeni pažnju kako medija tako i Eminenovih obožavatelja. Danas 23-godišnjakinja, Hailie uživa u nekim od prvih samostalnih životnih avantura, a svojom zabavnom svakodnevicom nerijetko se pohvali na društvenim mrežama.
Da osim zabave jako pazi i na svoje zdravlje, zanosna reperova kći dokazala je i posljednjom objavom na kojoj je u kupaćem kostimu pokazala isklesanu liniju kakvu bi poželjele mnoge žene diljem svijeta. Obožavateljice su joj uputilne brojne komplimente, a Hailie ih je na ovaj način pokušala dodatno motivirati da vježbaju i zdravo se hrane kako bi i same postigle ovakve rezultate.
Svima su za oko ponajviše zapele njezine 'pločice' na trbuhu koje su joj zaradile više od 150 milijuna lajkova. Nesumnjivo je kako će 23-godišnjakinja i u ovoj godini nastaviti raditi na tome da bude sretna u svojoj koži te da se osjeća zdravo i lijepo.