Fani Stipković, novinarka i voditeljica ima više od 57 tisuća obožavatelja koji je vjerno prate na Instagramu. Najnoviju, posebno emotivnu poruku posvetila je možda najvažnijoj osobi u njezinom životu i tim je potezom zaradila masu pozitivnih komentara brojnih obožavatelja pratitelja, ali i prijatelja. Naime, atraktivna novinarka javno je odlučila svima dokazati koliko je neraskidiva veza između nje i njezine majke.

'Rijetki su trenuci kada smo zajedno, opet... rijetki su, odnosno nepostojeći trenuci kada nismo zajedno. Naučila si me da volim bezuvjetno, da tražim dobro u svakome i svemu te da svojim osmijehom mijenjam dan. Naučila si me da bogatstvo leži u svemu onome nevidljivom, u kvalitetama koje izgradimo i nosimo u nama samima, a ne u onome što pokazujemo', napisala je poznata ljepotica pored objavljene fotografije.

'I upravo zato uvijek sam te smatrala najbogatijom osobom koju poznajem i svojim uzorom. Zbog tebe sam sve ono što jesam danas i zbog toga ti hvala. Sretan ti rođendan, majčice moja!', emotivno je poručila Fani u nastavku dirljive poruke na Instagramu.