Nogometaš Dejan Lovren, koji igra na poziciji braniča, nastupio je na svakoj utakmici za Hrvatsku, a osim što je svojom odličnom igrom osvojio simpatije navijač, tako je svojim izgledom osvojio brojne pripadnice ljepšeg spola. Lovren nikada nije krio da je veliki domoljub, a svojom posljednjom objavom na Instagram profilu dotaknuo je srca svih Hrvata.

'Kao što sam prvu sliku objavio tijekom turnira, tako ću i zadnju. Domovino, narode i za sve koji nisu s nama, proteklih 50 dana smo sve ovo radili za vas, znam da vam nije bilo lako, kao ni nama, ali vrijedilo je. Uspjeli smo napraviti nešto što će se pričat generacijama, ali ostao je još jedan korak, sigurno jedan od najtežih. Momci samo hrabro kao i od prvog dana, idemo dati zadnji atom snage danas...nemamo što izgubit! Idemooooooo', napisao je uz fotografiju hrvatskih vojnika iz čijih se leđa nalazi vukovarski toranj.

Za svoju je objavu u samo dva sata dobio više od 100 tisuća lajkova, a u komentarima su mu brojni navijači poželjeli mnogo sreće u večerašnjoj utakmici.

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Dejan Lovren zajedno sa svojim suigračima briljirao je na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prevenstvu, a sada je pred njima najteži zadatak dosad. Uz silnu podršku koja nogometašima pristiže sa svih strana, naši će reprezentativci bez imalo sumnje oduševiti i svojim posljednji nastupom.