Story radio
Početna Celebrity 3127 prikaza 12. srpnja 2018.

Englezi pronašli krivca za poraz od hrvatske reprezentacije

Profimedia.

Vjeruju da ih je prokleo

Jučerašnja spektakularna utakmica između hrvatske i engleske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu nikoga nije ostavila ravnodušnim, a to tom događaju za pamćenje pišu svi svjetski mediji. No, budući da nikada nije lako prihvatiti poraz već je za neuspjeh uvijek laše nekoga okriviti, mediji su pronašli osobu koja je kriva za ispadanje Engleza sa svjetskog prvenstva. Naime, oni vjeruju kako ih je pjevač Mick Jagger 'prokleo', a ovo mu navodno nije prvi put da je kriv za sportske neuspjehe.

Jagger je veliki fan Arsenala i engleske reprezentacije, ali svaki put kada se on pojavi na stadionu oni izgube utakmicu. Na svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine pratio je utakmicu između Engleske i Argentina. Iako je Engleska je bila u osmini finala, nakon penala izgubili su od Argentinaca. Također, prije osam godina Jagger je pratio utakmice Svjetskog prvenstva, a izgubila je svaka ekipa za koju je navijao, dok je Engleska tada izgubila od Njemačke.

Na račun pjevača, osim Engleza šale se i navijači Hrvatske iz svih zemalja svijeta, pa su mu ispod videa koji je objavio na Instagramu stavljali naslove njegovih pjesama poput 'Get No Satisfaction' i 'You Can't Always Get What You Want'.

 

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

Komentari