Eva Mendes i Ryan Gosling poznati su po tome što svoju intimu nastoje zadržati u što većoj privatnosti kako bi kćerkice odgajali bez medijskog pritiska. Glumica je tako vijesti o svojoj posljednjoj trudnoći uspjela čuvati u tajnost sve do nekoliko tjedana prije nego što je rodila. Par rijetko viđamo u javnosti, a ona je čak odustala od karijere te se u potpunosti posvetila majčinstvu.

Prava je rijetkost kad ih fotografi uhvate zajedno u obiteljskom izlasku, no ovaj put su uspjeli. Viđeni su u večernoj šetnji Los Angelesom kad su nakon večere zaputili u obližnju slastičarnicu po desert. Ni Eva ni Ryan nisu se isticali odjećom, štoviše, njihove opuštene svakodenvne kombinacije u potpunosti su odgovarale usputnom izlasku. Eva je na tamnoplavu prugastu majicu odjenula bež hlače, a Ryan bordo pulover na jeans hlače. 

Oboje u intervjuima za medije ističu kako su im je obitelj na prvom mjestu te da svaki slobodan trenutak nastoje provesti zajedno. Prema fotografijama nisu skrivali dobro raspoloženje, a cure su jedva dočekale sladoled na koji su ih odveli mama i tata.