Glumica Eva Longoria broji sitno do trenutaka kada će njezino prvo dijete ugledati svjetlost dana, a osim što se iznimno veseli ulozi majke, ova slatkica ima još razloga za veselje. Naime, Eva je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj nasmijana pozira uz ogroman buket cvijeća u kojem dominiraju crvene ruže.

'U ponedjeljak nam je bila druga godišnjica braka i nisam ju zaboravila već sam bila previše pospana da bih to objavila na društvenim mrežama. Moj prekrasan suprug poslao mi je ovo divno cvijeće, a on će od mene dobiti bebu. Ja sam nasretnija žena na svijetu jer imam supruga kako što je Pepe i molim se da doživimo još 50 godina blagoslova, smijeha i beskrajne sreće. Volim te ljubavi moja', napisala je Eva uz fotografiju.

Glumica i njezin suprug, 50-godišnji suprug Jose Antonio Baston, očekuju sina, a glumica u trudnoći nije imala većih problema. Iako će Evi ovo biti prvo biološko dijete, u više navrata je izjavila kako suprugovu 21-godišnju kći Nataliju i 13-godišnje blizance Marianu i Josea doživljava kao vlastitu djecu.