Simpatična glumica Eva Longoria u 43.godini postala je majka te je svu svoju pažnju i energiju usmjerila na sina jedinca. Santiago Enrique Baston na svijet je stigao 19.lipnja, a svega nekoliko mjeseci nakon porođaja, glumica se već vratila na posao, no ne kao glumica već izvršna producentica serije Grand Hotel. 

Lijepa glumica ne opterećuje se kilogramima koje je nakupila u trudnoći, već svoju postporođajnu liniju ponosno pokazuje gdje god da se pojavi. Da joj ne manjka samopouzdanja dokazala je i dolaskom na set gdje se pojavila u crnim tajicama te pamučnoj majici s tankim naramenicama. Na nogama je imala svijetle sportske tenisice, dok je na glavi nosila šiltericu s natpisom 'Grand hotel'. Maleni Santiago cijelo joj je vrijeme bio u naručju, a bio je odjeven u svijetloplavi bodi.

Iako poneki strani mediji kritiziraju glumicu govoreći da se zapustila, ona se za razliku od svojih brojnih poznatih kolegica koje si ni u trudnoći nisu dopustile nakupiti koji kilogram viška, odlično osjeća u svojoj koži te joj je zdravlje djeteta na prvom mjestu.