Jedna od omiljenih hollywoodskih glumica, Eva Longoria, prije nekoliko mjeseci je postala majka, nabacila par kilograma viška, a sad je u lokalnom supermarketu fotografirana u opuštenoj kupovini bez šminke. Prema fotografijama, izgleda da je glumicu majčinstvo potpuno okupiralo pa je odlučila šminku ostaviti za svečanije prigode te se posvetiti prinovi u obitelji. Za kupovinu odjenula je crnu trenerku te je kosu svezala u opušten rep.

Na društvenim mrežama glumica često dijeli svakodnevne trenutke, a otkako je postala majka neprestano objavljuje fotografije na kojima pozira bez šminke sa sinom. Takvi potezi se sviđaju njenim fanovima budući da je jedna od rijetkih javnih osoba koje nemaju problem u javnosti pokazati svoju prirodnu stranu.

Podsjetimo, nedavno je fotografirana na crvenom tepihu, a bez obzira na kilograme viška nije skidala osmijeh s lica, što između ostalog pokazuje koliko se ugodno osjeća u svome tijelu. Iako ju ne pamtimo u ovakvom izdanju, moramo priznati da Eva svoje kilograme odlično nosi, te da je itekako sve do držanja i stava.