Story radio
Početna Celebrity 1811 prikaza 06. svibnja 2019.

Eva Longoria izazvala salve smijeha

Govorili su joj svašta

Glumica i jedna od zvijezda popularne TV serije 'Kućanice', Eva Longoria, na elegantan i humorističan način je uzvratila udarac kritičarima koji su je prozivali zbog kilograma koje je nabacila nakon rođenja svog sina Santiaga Enriquea u lipnju prošle godine. Sada više nitko ne može tvrditi da se glumica zapustila. Naime, vatrena latinoamerička glumica ukrala je svu pažnju kad se pojavila na dodjeli nagrada Billboard Music Awards u kratkoj crnoj haljini u kojoj je istaknula svoju besprijekornu liniju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

'Prvih šest mjeseci nisam ni pomišljala na vježbanje, samo sam uživala u bebi i majčinstvu. Nije me bilo briga što će drugi misliti. Dala sam vremena svome tijelu da se oporavi od svega i nije mi žao. Srećom, imam dovoljno samopouzdanja i svjesna sam koliko vrijedim kao žena, bez obzira na kilograme', izjavila je Eva još krajem prošle godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Kad ju je na dodjeli Billboardovih nagrada novinarka Extra TV-a pitala za tajnu njezine vitke linije, glumica joj je duhovito odgovorila: 'Dva mjeseca jela sam – zrak!'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Obožavatelji lijepe latinoameričke glumice posljednjih tjedan dana na njenom Instagramu mogu vidjeti snimke iz teretane, uz koje ova zvijezda 'Kućanica' piše motivirajuće citate. Podsjetimo, Eva je od 2016. u braku s medijskim mogulom Joesom Pepeom Bastonom s kojim je dobila sina Santiaga. U više je navrata isticala kako joj ne smeta višak kilograma i da se ne opterećuje suludim holivudskim standardima ljepote. Osim videa iz teretane, ova novopečena mama redovito objavljuje i fotografije različitih kulinarskih poslastica te time pokazuje kako živi uravnotežen i zdrav život. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

 

Komentari