Nakon što je rodila svoje prvo dijete u lipnju, Eva Longoria svaki trenutak provodi s malenim Santiagom Enriqueom i ima onaj majčinski sjaj u njegovom prisutstvu.

Tako je bilo i u Gold Coast parku u Australiji gdje je glumica uživala u sunčanom danu vježbajući sa svojim sinčićem. U pauzi od snimanja filma Dora The Explorer, Eva je prošetala s tromjesečnim sinom nakon čega ga je podizala, spuštala i istezala se pored njega dok je on veselo mahao ručicama i smješkao se svojoj mami. Budući da se ne želi odvajati od svog malenog, vraćanje u formu o kojem je nedavno progovorila u jednoj emisiji, odlučila je iskoristiti s njim. Za ovu priliku, glumica je odabrala opušteni sportski outfit i raspustila je svoju dugu kosu, te je na lice stavila velike sunčane naočale.

Inače, Eva se trenutno nalazi u Australiji zbog snimanja novog akcijskog filma Dora the Explorer gdje glumi majku glavnog lika, Elenu. Na posao se vratila svega tri mjeseca nakon porođaja, a za Santiaga je rekla kako joj je on 'najljepši blagoslov' koji je ikada dobila.