Story radio
Početna Celebrity 2088 prikaza 02. svibnja 2019.

Eva Longoria slučajno pokazala gaćice

Profimedia.

Fotografije su pokazale sve

Latino američka glumica, 43-godišnja Eva Longoria, zablistala je na crvenom tepihu ususret prestižnoj dodjeli glazbenih nagrada, 'Billboard Music Awards', koje su se održale prošlu večer u Grand Garden Areni, u Las Vegasu. Zgodna Eva je za tu prigodu odabrala crnu kratku haljinu, ali potkrala joj se pogreška. Naime, haljina je bila prekratka pa je glumica u nekoliko navrata slučajno pokazala gaćice.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Osim ove male nezgode, lijepa 43-godišnjakinja je zablistala te pokazala svoju zavidnu liniju. Naime, kao dodatak na haljini je osim velike mašne s desne strane odabrala i kožni crni remen koji joj je istaknuo struk. Inače, Eva se mjesecima borila s kilažom nakon što je prije skoro godinu dana rodila sinčića Santiaga. Na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije i videa iz teretane u kojima prikazuje svoju boru s kilogramima. No, to je ipak nije spriječilo da uživa u svom tijelu te je nebrojeno puta istaknula kako ne želi pokleknuti nametnutim kriterijima mršavosti i ljepote.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjećamo, Eva je sreću pronašla u zagrljaju poduzetnika Jose Antonia Bastona te je objavila službene zaruke prije tri godine. Par se oženio godinu dana kasnije, a nedugo zatim su postali i roditelji.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari