Holivudska miljenica, 44-godišnja Eva Longoria nedavno je proslavila prvi rođendan sina Santiaga, kojeg je dobila sa suprugom Jose Antoniom Bastonom, nekadašnjim predsjednikom Televise, najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi. U nedavnom razgovoru za 'People' magazin otkrila je da joj odrastanje malenog, ali i povratak na posao doista teško pada. 

'Povratak na posao bio je jako težak. Dojenje usred snimanja, balansiranje između hranjenja, spavanja i buđenja malenog, doista je teško, ali što je tu je. Jednostavno moraš to prihvatiti i nastaviti dalje', rekla im je novopečena mama. 'Kada se to dogodilo?!!! Imam jednogodišnjaka! Da, više nije beba, on je dijete! Prošla godina bila je najbolja godina u mom životu. Buditi se pored ove prekrasne duše svako jutro i stavljati ga u krevet svake noći bilo je čarobno. Svaki smijeh i hihot koji izlazi iz tvojih usta i svaki osmijeh koji krasi tvoje lice je čista radost! Hvala ti što si me izabrao za svoju mamu! Volim te ljubavi moja! Sretan rođendan Santi dušo!', napisala je Eva na društvenim mrežama.

Unatoč svemu tome, priznaje da je Santiago prekrasna beba i da im uistinu olakšava posao: 'Zdrav je, zabavan, sladak, spava i jede'. U spomenutom intervjuu, Eva je rekla da su za nju jednakost i feminizam ono najbitnije na čemu će raditi u daljnjem odgoju. 'Imam osjećaj da je danas veliki pritisak na odgoju muškarca koji će jednog dana razumijeti što je jednakost i zašto je feminizam važan', zaključila je zvijezda serije 'Očajne kućanice'.