Story radio
Početna Celebrity 4255 prikaza 20. lipnja 2019.

Eva Longoria tuguje

Profimedia.

Raspisala se na Instagramu

Holivudska miljenica, 44-godišnja Eva Longoria na Instagramu je podijelila da je njezin sinčić Santiago proslavio prvi rođendan, a ta ju je činjenica istovremeno razveselila i rastužila. Naime, kako je napisala, teško joj pada odrastanje njezinog prvijenca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

'Kada se to dogodilo?!!! Imam jednogodišnjaka! Da, više nije beba, on je dijete! Prošla godina bila je najbolja godina u mom životu. Buditi se pored ove prekrasne duše svako jutro i stavljati ga u krevet svake noći bilo je čarobno. Svaki smijeh i hihot koji izlazi iz tvojih usta i svaki osmijeh koji krasi tvoje lice je čista radost! Hvala ti što si me izabrao za svoju mamu! Volim te ljubavi moja! Sretan rođendan Santi dušo!', napisala je pored zajedničke fotografije zvijezda serije 'Očajne kućanice'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Inače, sinčić Santiago, kojeg je Eva dobila u braku s Jose Antoniom Bastonom, nekadašnjim predsjednikom Televise, najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi, postao je središte njezina svijeta, pa ga vodi sa sobom čak i na filmska snimanja kako se uopće ne bi odvajali.

Komentari