Story radio
Početna Celebrity 1504 prikaza 11. srpnja 2019.

Eva Longoria u badiću pokazala zavidnu liniju

Instagram.

Dobila svoju borbu s kilogramima

Holivudska miljenica, 44-godišnja Eva Longoria na svom se Instagram profilu pohvalila fotografijom s godišnjeg odmora, a unatoč činjenici kako pozira s jednogodišnjim sinčićem Santiagom, ovaj je put svu pažnju ipak ukrala proslavljena glumica. Osim zadovoljnog osmjeha, mnogobrojnim obožavateljima nije promaknula ni Evina zavidna linija pa su ju u komentarima zasuli komplimentima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

'Godišnji odmor', napisala je kratko zvijezda serije 'Kućanice', ispod fotografije iz španjolskog grada Marbella, a unatoč neodoljivom jednogodišnjem Santiagu u crvenom kombinezonu, većina obožavatelja u komentarima je glumici dijelila komplimente na račun besprijekorne figure, koja je posebno došla do izražaja u bijelom jednodijelnom kupaćem kostimu i predimenzioniranom slamnatom šeširu. 'Prekrasna si', 'woow', 'fotografija oduzima dah', 'vratila se stara Eva', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Podsjećamo, Eva je u lipnju prošle godine postala majka dječaka Santiaga, kojeg je dobila iz braka sa suprugom Jose Antoniom Bastionom, a upravo za majčinstvo nerijetko ističe kako joj je to najvažnija i najljepša životna uloga. Iako je za vrijeme trudnoće nakupila nekoliko kilograma viška te unatoč činjenici da je upravo zbog istih često bila na meti kritičara, lijepa glumica se nije previše zamarala, a s vježbanjem i teretanom je započela tek kada je sama smatrala da je za to vrijeme.  

Komentari