Story radio
Početna Celebrity 1589 prikaza 16. travnja 2019.

Eva Longoria u borbi s kilogramima

Profimedia.

Lijepa glumica 'muku muči'

Obožavatelji lijepe latinoameričke glumice, 44-godišnje Eve Longorie, posljednjih tjedan dana na njenom Instagramu mogu vidjeti snimke iz teretane, uz koje ova zvijezda 'Kućanica' piše motivirajuće citate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

Podsjetimo, Evi je prije malo više od pola godine život dodijelio najbitniju ulogu, sa suprugom Jose Antoniom Bastionom dobivši sina Santiaga. U više je navrata isticala kako joj ne smeta višak kilograma i da se ne opterećuje suludim holivudskim standardima ljepote. Osim videa iz teretane, ova novopečena mama redovito objavljuje i fotografije različitih kulinarskih poslastica, tako da bismo mogli reći kako doista živi uravnotežen i zdrav život. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

Na jednoj od posljednje objavljenih fotografija, Eva se, osim divno isklesanim tijelom, pohvalila i novim setom opreme za vježbanje koji je dobila na poklon od još jedne poznate dame - svoje prijateljice Victorije Beckham. 'Super izgledaš! Ljubim te' , komentirala je na objavu Eve Longorije popularna dizajnerica i supruga bivšeg nogometaša Davida Beckhama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

Komentari