Glumica Eva Longoria prije šest mjeseci na svijet je donijela sinčića Santiaga koji je potpuno promijenio njezin život. Koliko joj godi majčinstvo te koliko uživa u trenucima s malenim, Eva svakodnevno s obožavateljima dijeli na društvenim mrežama, a posljednjom fotografijom Santiaga u božićnom odjelcu, posebno je oduševila.

'Moj prvi Božić. Bebe Baston', napisala je Eva pored fotografije i u samo nekoliko sati zaradila više od 200 tisuća lajkova. Komentari na račun Santiagove neodoljivosti prštali su sa svih strana, a ponosna majka ne skriva da su joj ovi blagdani najljepši do sada.

Podsjetimo, Eva je bila udana za glumca Tylera Christophera od 2002. do 2004. godine, a odmah nakon rastave se našla u naručju košarkaša Tony Parkera, s kojim je bila sve do 2007. godine. Na kraju je, kao treća sreća, pronašla je ljubav u zagrljaju poduzetnika Jose Antonia Bastona te je objavila službene zaruke prije tri godine. Baston je tada bio predsjednik Televise, najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi. Oženili su se godinu poslije te prije pola godine dobili prvo dijete.