Story radio
Početna Celebrity 13332 prikaza 05. veljače 2019.

Eva Longoria više ne skriva nezadovoljstvo

Profimedia.

Novopečena majka odlučila je poduzeti konkretne mjere

Glumica Eva Longoria prije nešto više od šest mjeseci na svijet je donijela sinčića Santiaga koji je potpuno promijenio njezin život, ali i izgled. Tako je ova holivudska slatkica tijekom trudnoće 'natukla' dvadesetak kilograma viška koje ni nakon trudnoće nije uspjela skinuti. Iako je uvijek djelovala vrlo samopouzdano, čini se kako je ipak odlučila svoje tijelo vratiti u formu koja joj je priskrbila titulu jedne od najpoželjnijih glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Da bi pokazala kako je odlučna u svojem naumu, Eva je na Instagramu objavila kratak video iz teretane gdje naporno vježba s utezima. 'Vratila sam se', napisala je pored videa i zaradila gomilu lajkova te komentara podrške.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Boravak u teretani mladoj je majci jedan od rijetkih trenutaka koje provede bez sinčića Santiaga kojeg inače čak vodi i na posao ne bi li što više vremena provela s njim. Sinčić Santiago, kojeg je dobila u braku s Jose Antoniom Bastonom, nekadašnjim predsjednikom Televise, najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi, na svijet je stigao u lipnju prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Inače, Eva je bila udana za glumca Tylera Christophera od 2002. do 2004. godine, a odmah nakon rastave se našla u naručju košarkaša Tony Parkera, s kojim je bila sve do 2007. godine.  Na kraju je sreću pronašla u zagrljaju poduzetnika Jose Antonia Bastona te je objavila službene zaruke prije tri godine. Par se oženio godinu dana kasnije, a nedugo zatim su postali i roditelji.

Komentari