'Jutarnje maženje s ovim anđelom su najbolja', napisala je slavna Eva Longoria na Instagramu. Pogađate, riječ je o nježnim, jutarnjim trenucima s novorođenim sinom, u kojima Eva uživa prvi put u životu. Fotografija koja je 'brzinom svjetlosti' prikupila nevjerojatan broj reakcija i komentara prikazuje poznatu 'Kućanicu' kako u naručju drži sina Santiaga Enriquea koji je na svijet došao prije nekoliko tjedana.

Iako je maleni tek stigao u obitelj, 43-godišnja majka jedva je dočekala uživati u novom razdoblju života. Tako je nedavno svog miljenika, u znak podrške Meksiku na Svjetskom nogometnom prvenstvu, odjenula u mali dres meksičke reprezentacije s nadimkom na leđima. Na tu gestu njezini obožavatelji su ostali oduševljeni, a čak je i sam David Beckham bio impresioniran.

Sudeći po viđenom, Eva će biti brižna i vrlo zabavna majka, a uloga s kojom se susreće prvi put ide joj bolje nego što je očekivala. 'Ne znam mnogo o majčinstvu, iako imam puno nećaka i prijateljica s djecom. Čitam knjige o odgajanju i ima puno stvari koje trebam još naučiti', izjavila je nedavno Eva za strane medije. Evinom suprugu nešto je lakše jer mu ovo nije prvi susret s očinstvom. Naime, ovo je njegovo peto dijete, a s ostalom djecom se i sama Eva jako dobro slaže te ih prihvaća kao vlastitu djecu.