Posljednjih dana latino diva, 48-godišnja Jennifer Lopez radila je na novom glazbenom spotu za pjesmu 'Se Acabó el Amor', s kolegama glazbenicima Yandelom i Abrahamom Mateom. Uloga 'stlistice' pripala je 62-godišnjoj dizajnerici Donatelli Versace koja joj je na set donijela dugačku šarenu suknju i majicu iz svoje kolekcije. Osim odjeće sugerirala joj je i da promijeni boju kose, točnije da stavi duge plave ekstenzije. 

"Predivna je. S Jennifer je lako surađivati jer prihvaća sve moje savjete", kazala je Donatella, koja se našalila da je pjevačicu "pretvorila u plavušu" baš kao što je to učinila i svim svojim bliskim prijateljicama. 

No ni plava kosa ni šarena odjevna kombinacija nisu toliko oduševili Jenniferine fanove kao njezine lijepo oblikovane noge, kojima i dalje prkosi godinama te izgleda bolje od mnogih svojih puno mlađih kolegica. 

"Svakim danom si sve mlađa. Imaš savršenu kožu, samo nemoj više pretjerivati s umjetnim dodatcima po sebi", napisao je netko u komentarima, aludirajući na to da se ne povede za dizajenricom koja je itekako pretjerala s estetskim zahvatima. Inače njih dvije, surađivale su davne 2000. godine kada je pjevačica na 42. dodjelu Grammy nagrada nosila egzotičnu svilenu haljinu s dubokim dekolteom i potpisom kuće Versace. Dodajmo i to da je fotografija J. Lo u toj haljini  bila jedna od najpretraživanijih na Googleu.