Peterosatni finalni meč u Wimbledonu između dva titana, Novaka Đokovića i Rogera Federera, ostati će upamćen kao najduži završni dvoboj u povijesti tog natjecanja. I dok je Federera njegova supruga Mirka cijelo vrijeme bodrila u publici, svi se pitaju zašto se Novakova supruga Jelena nije uopće pojavila.

Pogotovo kad se uzme u obzir da je publika bila na strani Federera, 32-godišnjem Novaku je trebala podrška njegove izabranice. Na tribinama su ga bodrili jedino njegovi roditelji, a četverogodišnji sin Stefan došao je do tate tek kad je meč završio. Razlog zašto 33-godišnje Novakove supruge nije bilo vrlo je jednostavan, piše Hello magazin. Po pravilima Wimbledona, djeca mlađa od pet godina nemaju pravo prisustvovati mečevima. Tako da je Stefan tek nakon pobjede, poslije dugog čekanja, došao do tate i nije se htio vratiti kući s bakom i djedom, već je htio s njim na konferenciju za medije. Jelena je sve to vrijeme ostala s malenom jednogodišnjom Tarom u njihovom stanu u Londonu, odakle su pratile meč na televiziji.

'Jelena i Novak unazad nekoliko mjeseci nemaju dadilje. U pomoć im priskaču bake i djedovi s kojima Tara i Stefan obožavaju provoditi vrijeme. U London su u srijedu zajedno s Jelenom i djecom doputovali Novakovi roditelji Srđan i Dijana, i dogovorili su se da finalni meč gledaju oni, a Jelena će ostati kod kuće sa Stefanom i Tarom koja je prehlađena. Njihova kuća u Londonu je udaljena samo nekoliko stotina metara od terena, tako da je bilo praktično da Stefan dođe poslije meča i vidi tatu', ispričao je za Kurir izvor blizak obitelji Đoković, napomenuvši da se četvoročlana obitelj sad sprema na zasluženi odmor.