Novinarka i televizijska voditeljica, 36-godišnja Fani Stipković, koja svoju karijeru gradi u Madridu, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz Vatikana, gdje je imala priliku upoznati papu Franju. Lijepa Fani nije krila svoje oduševljenje te je sa svojim vjernim obožavateljima podijelila i vrlo dirljivu poruku.

'Kakva čast je bila upoznati Svetog Oca. Osjećam se neizmjerno zahvalnom i blagoslovljenom da sam mogla posvjedočiti njegovoj dobroti i primiti njegovu ljubav i blagoslov što me još jednom podsjetilo kako bi svi trebali težiti da živimo puni ljubavi, dobrote, suosjećanja i oprosta jedni za druge. Čovjek samo srcem dobro vidi, bitno je oku nevidljivo', napisala je Fani uz objavu te je dodala jedan citata pape Franje. 'Svijet nam govori da tražimo uspjeh, moć i novac. Bog nam govori da tražimo poniznost, služenje i ljubav’, emotivno je objavila. 

Podsjećamo, bivša manekenka koja se u Španjolskoj već šest godina razvija na sve načine koje joj život nudi i gradi karijeru, nedavno se pohvalila i upoznavanjem s najboljim tenisačem svijeta, Novakom Đokovićem, s kojim je radila intervju.