Novinarka i televizijska voditeljica Fani Stipković, koja svoju karijeru gradi u Madridu, ne krije da ju je oduševio intervju s jednim od ponajboljih tenisača svijeta Novak Đoković. Novak trenutno igra na Mastersu u Madridu, gdje je stigao do polufinala nakon što mu je Marin Čilić predao meč, a nakon toga je Fani dao intervju.

Koliko ju je ovaj teniski as oduševio, 36-godišnjakinja nije mogla sakriti, pa je svoje dojmove odmah podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama. 'On nije samo najbolji tenisač svijeta, on je predivno ljudsko biće koje koristi svoj status i slavu kako bi prenio poruku ljubavi koju bi trebali imati jedni za druge i kako bi svojim porukama i djelima pomogao da ovaj svijet postane bolje mjesto. Hvala ti na intervjuu Nole, ti si stvarno pravi primjer uzornog sportaša i još kvalitetnije osobe', napisala je Fani pored niza zajedničkih fotografija koje je objavila na Instagramu.

Inače, nekadašnja manekenka i sama je vrlo predana sportu, a u Španjolskoj se razvija na sve načine koje život nudi. I dalje je predana zdravoj prehrani i žestokim treninzima, a društveni i profesionalni život nikada joj nije bio ispunjeniji.