'Unutarnji mir je uspjeh. Zdravlje je bogatstvo. Sreća je vrijednost. Cool je biti dobar. Inteligencija je seksi', napisala je Fani Stipković sinoć u postu na Instagramu, otkrivši svojim pratiteljima koji su njezini putevi prema životnoj sreći. Post je objavila na dva najraširenija svjetska jezika, engleskom i španjolskom te je u času skupila više od 1500 lajkova.

Lijepa hrvatska novinarka koja već šestu godinu radi u Madridu proteklih nekoliko dana je provela u Dubrovniku snimajući reportažu o tom gradu za južnoameričko tržište. 

'Dubrovnik, grad koji sigurno svakog ostavlja bez daha! Ne radi se samo o izuzetnoj ljepoti grada ili činjenici da je naša turistička destinacija broj jedan, već o tome da grad odiše poviješću, kulturom i umjetnošću! Ovdje možete vidjeti nekoliko isječaka iz reportaže koju smo snimali u Dubrovniku za španjolsku televiziju Canal Decasa i Mas Chic koji se emitira u Južnoj Americi. Ako vas zanima kompletna reportaža, možete ju pronaći na mojoj web stranici www.fanitv.com', napisala je Fani u postu pa se zahvalila Dubrovniku na odličnom gostoprimstvu.  

Nekadašnja manekenka u Španjolskoj se razvija na sve načine koje život nudi. I dalje je predana zdravoj prehrani i žestokim treninzima, a društveni i profesionalni život nikada joj nije bio ispunjeniji.