Fani Stipković uživa u životu u Madridu gdje je već razvila bogatu i ispunjenu svakodnevicu, ali i stekla broje prijatelje i prijateljice koje je zavoljela te koji su dobili posebno mjesto u njezinom srcu. Zanosna voditeljica nerijetko na društvenim mrežama podijeli zajedničke fotografije s dragim ljudima i onima bez kojih njezin život ne bi bio isti, a to je učinila i posljednom objavom uz dirljive riječi.

'Nema ništa bolje nego završiti dan u dobom društvu. Moja ljubav', napisala je atraktivna plavuša uz fotografiju na kojoj grli svoju prijateljicu Johanu Giraldo, lijepu Kolumbijanku s kojom je ispratila još jedan zabavan dan uz večeru u cijenjenom madridskom restoranu.

Iako svoje prijatelje često pokazuje, Fani partnera skriva kao zmija noge, ali je sretnija nego ikada. Također, upravo zahvaljujući njegovom povjerenju i odnosu kakav imaju, Fani uz vezu ima vremena i za sebe i za prijatelje, a to je nedavno otkrila i u intervjuu za Story. 'Dragi me pušta me da se razvijam u svojem smjeru, stalo mu je do moje sreće i daje mi potpunu slobodu, ono što zapravo i jest ljubav. U društvu se pogrešno potiče egoistična, sebična ljubav i odnos u kojem netko posjeduje nekoga', objasnila je Hrvatica sa španjolskom adresom.