Iako je Fani Stipković odavno modne piste zamijenila kamerama i novinarstvom, atraktivna novinarka ne odustaje od treninga i zdrave prehrane zbog koje ima tako vitku liniju s kojom se nerijetko voli pohvaliti.

Tako je još jednom na društvenim mrežama objavila fotografiju koja je u vrlo kratkom roku skupila preko 1500 lajkova. Naime, voditeljica na njoj ponosno pokazuje svoje trbušne mišiće na kojima bi joj mogli bez problema pozavidjeti i mnogi muškarci, odjenuvši sivi crop top i vruće hlačice izrazito niskog struka.

Svoju dugu kosu je raspustila da vijori na vjetru, oko vrata je stavila krunicu, a u ruci je držala jedan od najklasičnijih modela Chanel torbice čija je cijena oko 3000 dolara. Riječ je o Chanel Flap Bag s duplim remenom u sivoj boji. Osmijehom i pogledom u daljinu jasno je dala do znanja kako voli život u Madridu u kojem živi i gradi karijeru poslijednjih pet godina. 'Puno je lakše pronaći predivne lokacije za snimanje kada je ovako nevjerojatno vrijeme u Madridu. Svima vam želim predivan početak tjedna' napisala je uz fotografiju sebe s pogledom u pozadini.

Fani je inače ljeto provela u rodnoj Vela Luci gdje se družila s prijateljima i punila baterije za nastavak posla.