Neka od najpoznatijih lica filmske industrije zabavlja se ovog tjedna na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, koji je počeo 14. svibnja i trajat će do 25. svibnja. Veliku pozornost privukla je 26-godišnja glumica i pjevačica Selena Gomez, koja se za ovaj događaj odlučila pojaviti u bijeloj haljini s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton. Međutim, fanovi su je napali na društvenim mrežama, ali ne zbog haljine ili nakita, već zbog njezinog lica. 

Naime, brojni pratitelji dugo su raspravljali o 'novom licu' mlade pop zvijezde. Mnogi od njih misle kako se Selena podvrgnula estetskim korekcijama među kojima su rinoplastika, botoks, fileri u usnama i jagodicama. 

'Zašto sve mlade djevojke ovo rade od lica? Što će biti kada bude imala pedeset godina? Prije mi je bila draga i slatka, ali sada se unakazila. Izgledaš staro i izbotoksirano', pisalo je u jednom komentaru. Najvjerniji Selenini obožavatelji odmah su stali na njezinu stranu tvrdeći kako se radi o jako dobrom make up-u te kako njihov idol nije radio niti jednu plastičnu operaciju ili korekciju. 

'O kakvim plastičnim operacijama pričate? Ljudi se ne mogu prihvatiti činjenicu da se osobe mijenjaju s godinama. Selena ima vrhunskog vizažista i normalno je da izgleda drugačije', bili su neki od komentara u njenu obranu na društvenim mrežama.