Medijska šuškanja o navodnoj aferi Lady Gage i Bradleya Coopera polako se stišavaju, a sada je i glumčeva partnerica, 33-godišnja manekenka Irina Shayk, odlučila fotografijom staviti točku na kraj nagađanjima o romansi. Naime, otkako su na dodjeli Oscara održali emotivan nastup, odnos pjevačice i glumca pod povećalom je javnosti, a mnogi su nasrnuli na Gagu optuživši ju kako je manekenki otela partnera na što je Irina poslala snažan odgovor. 

Irina je na svom Instagram profilu objavila fotografije nove modne kampanje čije je zaštitno lice, a obožavatelji su odmah primijetili kako je svojim stavom jasno dala do znanja kako ona 'nije žena koju netko može prevariti' što su mnogi i prokomentirali ispod fotografije. 

Podsjećamo, nakon nastupa na Oscarima, svjetski mediji raspisali su se o navodnoj romansi 32-godišnje pjevačice i 44-godišnjeg glumca, a fotografije na kojima glumčeva partnerica, s kojom ima jednogodišnju kćerkicu Leu, nezadovoljno promatra nastup zvijezda filma 'Zvijezda je rođena', dodatno su rasplamsali priču. Međutim, u svom nedavnom gostovanju kod Jimmyja Kimmela, Gaga je ispričala kako je cijeli nastup zapravo bio samo dobar marketinški trik te da su društvene mreže 'toalet suvremenog društva', aludirajući kako je priča o romansi s Cooperom neistinita.