Otkako se u javnosti pojavila vijest da su Bradley Cooper i Lady Gaga u vezi te da se ona čak i uselila u njegov dom, mišljenja fanova su podijeljena. Tabor koji je osjetio njihovu kemiju tijekom filma 'A star is born' ne krije oduševljenje, no pristalice Irine Shayk, bijesni su zbog njihove navodne ljubavi.

Tako su se na Instagram profilu 33-godišnje pjevačice pojavili brojni negativni komentari, mahom iz Rusije odakle Irina potječe. 'Je li istina da si se već preselila kod Bradleyja? Ako je, stvarno si užasna Gaga', 'ne možeš nekoga samo ukrasti drugoj osobi kao da je riječ o automobilu' i 'što uopće vidi u njoj? Irina je mnogo ljepša od Gage', bili su samo neki od komentara koji su osvanuli ispod posljednje fotografije koju je Stefani Joanne Angelina Germanotta, kako je Lady Gagi pravo ime, objavila na spomenutoj društvenoj mreži.

Podsjetimo, pjevačica i glumac su se zbližili na snimanju filma 'Zvijezda je rođena'. Njihova je kemija dodatno došla do izražaja na nastupu na dodjeli Oscara. Pjevačica je u veljači prekinula zaruke s Christianom Carinom, a Bradley je u lipnju prekinuo vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk s kojom ima i dijete. Čini se da glasine o vezi Lady Gage i Bradleyja neće tek tako prestati.