Malo je reći da je javnost bila u šoku nakon naslovnica koje su osvanule prošli tjedan, a na kojima piše da je Jennifer Aniston u drugom stanju, a da je otac, ni više ni manje nego njezin bivši suprug Brad Pitt.

'US' magazin je tvrdio da se glumica i glumac spremaju na zajednički život i da uskoro očekuju dijete, a pojavila se i fotografija ultrazvuka koji navodno pripada Jennifer. Dok su fanovi bili u šoku, menadžeri dviju zvijezda brzo su negirali ove tvrdnje, a izvor blizak glumici tvrdi da je ova vijest vrlo uzrujala. 'Hvalila se prijateljima da je trudna i da svi jedva čekaju vidjeti njihovu bebu', tvrdi izvor magazina.

'Nije mogla vjerovati da će se ljudi spustiti ovoliko nisko, zaista je povrijeđena. Bila je u šoku kada je vidjela tu naslovnicu' , tvrdi izvor blizak glumici koja je bila u braku s Bradom gotovo pet godina.

'Navikla je o sebi čitati razne gluposti, ali tvrdnje da je trudna sa svojim bivšim suprugom i fotografija lažnog ultrazvuka bili su kap koja je prelila čašu. Nije mogla vjerovati tko se usudio ići toliko daleko', dodao je izvor. 

Magazin je pored fotografije napisao kako su Jennifer i Brad oduvijek željeli zajedničko dijete, da nikada nisu odustali od te ideje te da su navodno, jako sretni jer se to konačno događa.