Britanski glumac Kit Harington koji se proslavio ulogom u, sada već kultnoj seriji 'Igre prijestolja', uplovio je u bračne vode s glumicom i kolegicom Rose Leslie. Par se upoznao na snimanju spomenute HBO-jeve serije unutar koje su tumačili međusobno zaljubljene likove. Njihove simpatije su se s malih ekrana preslikale u stvarni život pa su tako od 2012. godine postali potpuno nerazdvojni, a svoju su ljubav odlučili zapečatiti jučerašnjom svadbenom ceremonijom. 


Vjenčanje se održalo u Roseinom rodnom gradu u blizini Aberdeena u Škotskoj, a svadbena recepcija organizirana je na obiteljskom imanju, točnije u dvorištu dvorca Wardhill čime je ova ljubavna priča postala još bajkovitija. Bračne zavjete razmijenili su u višestoljetnoj crkvi Rayne u mjestu Kirktone gdje je Rose, još kao djevojčica, pohađala osnovnu školu.


Vjenčanoj proslavi nazočile su brojne osobe iz svijeta slavnih i njihove kolege sa snimanja serije poput Emilie Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams i Petera Dinklagea. Osim prijatelja s kojim su dijelili televizijske minute, na vjenčanju su se mogli primijetiti i glumica Malin Akerman, glumac Jack Donnelly, kao i nekoliko članova benda Mumford and Sons. 


Kako Harper's Bazaar izvještava, Leslie i Harington su na vjenčanje pozvali 200-tinjak uzvanika, a pozivnice su ukrasili poštanskim markama s likom Jona Snowa, odnosno lika kojeg Kit tumači u seriji 'Igre prijestolja'. Iako je njihovo vjenčanje u svakom pogledu bilo tradicionalno, čini se da nisu zaboravili istaknuti seriju koja ih je međusobno spojila. 

Premda je njihova ljubav u seriji završila tragično, nadamo se kako će ovaj divan par ipak imati više sreće u stvarnome životu, a sudeći prema nasmiješenim licima mladenaca, čini se kako za razliku od Jona Snowa, Kit Harington ipak nešto zna - kako usrećiti najvažniju osobu u svome životu.