Stacy Ann Ferguson, javnosti dobro poznata kao Fergie, uhvaćena je zagrljaju bivšeg supruga Josha Duhamela. Glazbenica se lani u rujnu razvela od glumca nakon što su u braku bili osam godina, a neslužbeni prekid odnosa dogodio i puno prije, ali su ga zbog privatnih razloga odlučili neko vrijeme skrivati od medija. Josh je patio zbog gubitka svoje ljubavi koja ga je navodno ostavila zbog karijere, a sada ponovno ima osmijeh na licu, i to upravo zahvaljujući bivšoj supruzi.

Dvojac je prije dva dana uhvaćen zajedno u šetnji, a oboje izgledali sretno i zadovoljno. Na rastanku su se čak i zagrlili, a kada su odlazili jedno od drugoga, pjevačica se smješkala i gledala prema njemu. Fergie i Josh imaju sedmogodišnjeg sina Axla kojeg su dobili za vrijeme braka, a oba roditelja nastojala su održati miran odnos kako maleni ne bi osjetio da mu se obitelj raspada.

'Uvijek ćemo jedan drugome biti podrška kako bi sinu omogućili sve što mu je potrebno u životu. Zbog toga ćemo razloga uvijek biti ujedinjeni', izjavili su lani uoči razvoda, no dosad ih se nije viđalo zajedno u javnosti. Je li riječ o pomirenju ili samo o nevinom susretu kako bi se dogovorili oko sina još uvijek nije poznato jer ni jedno od njih dvoje nije željelo komentirati dotičnu situaciju.