Kazališni i televizijski glumac Filip Jurčić i njegova zaručnica Nika Dogan postali su roditelji. 

Na svom Instagram profilu glumac je objavio zajedničku fotografiju s medicinskom sestrom kojom su obznanili da je na svijet stiglo njihovo prvo zajedničko dijete. Iako glumac još uvijek nije ništa službeno potvrdio, riječ je o sinčiću. Filip je odao da je sve prošlo u najboljem mogućem redu i zahvalio se na brojnim čestitkama. Glumčev kolega, Mislav Čavajda čestitao je sretnom paru na prinovi u obitelji, te je komentirao kako se nada da je sve prošlo dobro. 

To je Filipu drugi sin. Iz veze s bivšom djevojkom, profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić, ima danas desetogodišnjeg sina Jana, a Nika ima kći iz prvog braka. Uspješni 37-godišnjak svog je jedinca s novom odabranicom upoznao prošlo ljeto, a devet godina mlađa Nika tada se susrela s njegovim roditeljima, mamom Dubravkom, profesoricom na zagrebačkoj Školi primijenjene umjetnosti i dizajna, ocem Perom Juričićem, uspješnim glumcem, te starijom sestrom Petrom Budišom. 


'Nika se sjajno uklopila i s mojima kliknula na prvu. Sa svima se sjajno slaže. Postala je dio obitelji' izjavio je jednom Filip koji je vijest da je ponovno zaljubljen povjerio prvo Storyju, i to prošlo ljeto kada smo ih snimili zajedno na premijeri predstave ‘Gospoda Glembajevi’ održanoj na Dubrovačkim ljetnim igrama.