Sinoć se u kazalištu Komedija održala premijera predstave 'Zaljubljeni Shakespeare', čiju naslovnu ulogu igra 37-godišnji Filip Juričić, koji se pojavio u društvu zaručnice Nike Dogan i oduševio prisutne. Elegantni par zadovoljno je pozirao fotografima, a svojim zajedničkim dolaskom samo su još jednom potvrdili koliko su zaljubljen i skladan par. 

Glumac je za sinoćnju premijeru odabrao jednostavno plavo odijelo koje je upotpunio odgovarajućim šalom dok je atraktivna medicinska sestra zablistala u popularnom modelu ženskog odijela cvjetnog uzorka. Nika je svoju kombinaciju dodatno upotpunila 'wet look' frizurom koja je doprinijela eleganciji njezinog sinoćnjeg izdanja. 

Podsjećamo, Filipova životna partnerica velika je podrška glumcu i u poslu pa često dolazi na predstave za koje uvijek ima riječi hvale.  'Jako je pozitivna i uvijek me pohvali, ali ne tako da mi gladi ego. Nadam se da je iskrena u tome. Uvijek dođe na premijeru, a katkad i s prijateljicom na ponovne izvedbe', ispričao je nedavno Filip koji s medicinskom sestrom ima sinčića Lava koji će u kolovozu navršiti godinu dana.