Kad bi se sastavljala lista ženama najomiljenijih domaćih glumaca, Filip Juričić zacijelo bi bio pri vrhu. To i ne čudi sudeći prema njegovu šarmu te glumačkim transformacijama koje je sjajno pokazao i posljednjih mjeseci u seriji 'Na granici', Nove TV te na kazališnim daskama u komadu 'Legenda o svetom Muhli'. Šarmantni 37-godišnji glumac presretan je otkako je prije sedam mjeseci dobio sinčića Lava sa zaručnicom Nikom Dogan. 

Posljednjih godinu dana dogodilo vam se puno toga lijepoga. Ostvarili ste zamijećenu ulogu Marka u seriji 'Na granici', potom ste utjelovili domišljatog fratra u Komedijinoj predstavi 'legenda o svetom Muhli', a potkraj prošle godine dobili ste sinčića Lava sa zaručnicom Nikom. Jeste li očekivali takav scenarij?

Ne, zbilja nisam. Pogotovo zato što s nekim posljednjim televizijskim ulogama nisam baš bio zadovoljan pa mi je drago da su me zvali s Nove TV s kojom nisam dugo surađivao. Neobavezno sam otišao na audiciju i dobio glavnu ulogu u seriji 'Na granici'. Divno je to što je publika prihvatila i seriju i moj lik, zbog čega se opet osjećam dobro u svojoj koži. Kad serija ima dobru gledanost i kad imate pravi odaziv publike, to vas gura naprijed. Valjda se osjeti i atmosfera sa seta, jer svi snimamo s guštom i poletom. Kad dobiješ dijete, to je veliko čudo. Zapravo nisam planirao imati više djece. U jednom trenutku uređivao sam stan za sebe i Jana. Mama mi je govorila da ga uredim praktičnije jer ću dobiti još koje dijete, a ja sam joj se čudio. No, to se brzo dogodilo i jako sam sretan što imam Lava. 

Sve o Filipovoj obitelji pročitajte u novom broju magazina Story kojeg možete kupiti od srijede, 13. ožujka.