Story radio
Početna Celebrity 5472 prikaza 14. ožujka 2019.

FINALE LJUBAV JE NA SELU Ponuda za seks obilježila večer

RTL.

Dame se nisu suzdržavale

Iza farmera i njihovih dama brojni su usponi i padovi. Nakon prvih susreta, boravka na imanjima, romantičnih spojeva i putovanja, stiglo je vrijeme za veliko finale. Marijana Batinić odlučila je parove privesti na ispitivanje. I dok su u jučerašnjoj emisiji gledatelji mogli vidjeti odnose među Borisovim, Ljubinim i Jovanovim djevojkama, večeras su se Željko, Dragan i Marko morali suočiti sa svim optužbama i komentarima koje su pred njih iznijele njihove djevojke, a zatim i sami izrekli svoje osjećaje.

Tako je Marko otkrio da se on i Rasema vole i da su zajedno, te da ne bi sjedili jedno pored drugog da među njima ne postoje neki osjećaji. Iako je Rasema uvjerena da će njena i Markova veza uspjeti, te da nitko drugi pored nje nema šanse, Ksenija smatra kako ovaj dvojac nema zajedničku osobnost. 

Dragan s druge strane, unio je nemir među kandidatkinje izjavom da su Monika i on samo prijatelji, a Marijana je ustrajno pokušavala dobiti njegov odgovor je li barem sada u vezi. 'Pa, imam ovdje tri djevojke oko sebe, ali nisam u vezi', rekao je. Moniki to nije dobro sjelo te je 'privela' Dragana na još jedan razgovor i upitala ga zašto ju tako dugo navlači. 'Problem je samo tvoja ljubomora, drugog problema nema', objasnio joj je. Moniku je posebno zasmetalo što se Dragan, kad su nasamo, ponaša kao da su u vezi, dok pred drugima govori da su samo prijatelji. 'Sad je kasno, imao je toliko prilika', kazala je Monika pa ponovno otišla.

Željko i Jacquelina u finalnoj emisiji djelovali su distanciranije nego ikada, što je primijetila i Marijana, koja je uspjela dobiti Jacquelinino obrazloženje. 'Ne mogu garantirati je li Željko iskren, a i nije moj tip muškarca', rekla je. Ipak, Željko je priznao kako mu je upravo Jacqueline najdraža od svih djevojaka, no jednostavno mu treba još vremena.

Jovan je otvorio dušu Ružici, te joj je priznao kako mu je teško otkriti svoje osjećaje. 'Ja sam svoj život dugo gradio, stvarao svoje carstvo da bih samo tako uletio s nesigurnom osobom i možda jednog dana sve to razrušio', objasnio je i rekao kako ga živciraju Ružicine toplo-hladne igrice. 'Ja trenutno ne vidim neku budućnost. Možda opet krenemo ispočetka, mislim da bi to bilo u redu… Kad ovo sad sve prođe, kad se malo smirimo, da krenemo ispočetka kao da se ovo ništa nije dogodilo', zaključio je Jovan. Nakon nje, na razgovor je došla i Paulina koja je direktno ponudila Jovanu da dođe u njenu sobu večeras jer će biti sama, te ga je sočno poljubila. 'Uzmi sve što ti život pruža', kratko je rekao farmer. 

Veliko finale Marijana, farmeri i njihove dame proslavili su tortom i ludim tulumom do dugo u noć, a baš svi istaknuli su da im je ovo iskustvo obogatilo život.

Komentari