Prošlo je devet godina otkako se naša poznata kuharica, autorica knjige ‘Nešto slatko’ i vlasnica jednog zagrebačkog restorana, 46-godišnja Ana Ugarković, koju je šira publika upoznala u emisiji ‘Kod Ane’ i kao natjecateljicu ‘Plesa sa zvijezdama’, zaljubila u godinu dana starijeg sportaša Igora Jelića, zaljubljenika u alpinizam i ronjenje. Budući da ih se rijetko može vidjeti na društvenim doga­đanjima, naš fotograf nije propustio priliku snimiti njihovu šetnju središtem grada tijekom koje je Ana pokazala kratku mladenačku frizuru.

Kad je objavljena vijest da kulinarska zvijezda ljubi naočitog sportaša, upućeni su otkrili da su se upoznali na jednoj večeri i da ju je Igor šarmirao smislom za humor i pustolovnim duhom. O svojoj ljubavi nije javno govorila, ali jest o borbi protiv depresije u showu ‘Osmi kat’ 2012., kad je istaknula da je u emisiju došla na nagovor Igora koji je i sâm bolovao od depresije i smatrao da će njezina priča pomoći drugima.

“I meni i njemu to je pozitivno iskustvo. Puno smo radili na sebi, pročistili se. Sad smo manje podložni vanjskim utjecajima. Prihva­tila sam sebe, malo me toga može uzdrmati kao prije. Treba se boriti, nije lako. Kod mene je taj proces trajao nekoliko godina, ali isplatio se”, poručila je tada Ana.