Na londonskoj premijeri posljednjeg filma u kojem glumi, 'Jednom davno u Hollywoodu', 55-godišnji Brad Pitt ulovljen je u strastvenom poljupcu s glumicom Lenom Dunham. Naime, u javnosti su se pojavile fotografije na kojima je vidljivo da 33-godišnjakinja, nakon što ga je uočila, ima namjeru baciti se u naručje glumcu i strasno ga poljubiti, u čemu je i uspjela. Iznenađujuć prizor itekako je zbunio javnost, nakon što je nedavno osvanula fotografija dvoje glumaca u zagrljaju, što je bilo dovoljno da se pokrenu 'šuškanja' o mogućem novom hollywoodskom paru. Fotografije možete pogledati ovdje.

Nakon objavljenih fotografija, počela su nagađanja o tome radi li se o poljupcu ili samo šapatu. No, izgleda da pravu istinu znaju samo Brad i Lena. O mogućem novom paru, prvi put se pisalo još prošle godine, kada je na snimanju spomenutog filma glumica podigla haljinu i pokazivala svoje golo tijelo glumcu. 'To je bilo između uzimanja, pokušala sam mu objasniti što je to 'kewpie lutka'. Jedini način da mu to objasnim bio je pokazati mu tetovažu iste na svom tijelu, koja se nalazi na pomalo nezgodnom mjestu', objasnila je tada Lena.

Podsjetimo, Brad je napokon, nakon razvoda od bivše supruge Angeline Jolie, spreman za novi korak u ljubavnom životu, a čini se da i Lena više ni najmanje ne žali za svojim bivšim, Jackom Antonoffom te kako uživa u novom druženju.