Story radio
Početna Celebrity 4077 prikaza 05. svibnja 2019.

FOTO Brenin unuk u prvoj šetnji nakon rođenja

TvPink Printscreen.

Prva šetnja s nasljednikom

Posinak folk pjevačice Lepe Brene, 33-godišnji Filip Živojinović i supruga, 23-godišnja pjevačica Aleksandra Prijović, prije dva su mjeseca postali roditelji malenog Aleksandra. Iako su do sada vješto čuvali svoju privatnost te se nisu pojavljivali u javnosti sa sinčićem, sada je na Instagramu procurila prva fotografija dvomjesečnog Aleksandra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Živojinović ✨ (@aleksandrazivojinoviccc)

Na objavljenoj fotografiji ponosna mama Aleksandra u ležernoj haljini šeta malenog nasljednika u plavim kolicima. Pjevačica je fotografirana ispred svoje kuće na Bežanijskoj kosi. Vidno raspoložena Aleksandra iskoristila je lijepo vrijeme kako bi sinčića izvela u njegovu prvu šetnju.  Od kako je došao na svijet, dvomjesečni dječak je postao centar svijeta obitelji Živojinović, a Filip i Aleksandra uživaju u roditeljstvu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official)

Podsjećamo, maleni nasljednik je na svijet stigao u privatnoj klinici u Beogradu 6. ožujka ove godine, a obitelj ne skriva koliko su sretni zbog njegovog rođenja. Pjevačica je upravo zbog trudnoće odlučila pauzirati glazbenu karijeru, a prije nekoliko dana prvi se put pojavila u medijima kada je najavila svoj povratak na scenu. 

Komentari