Hrvatski glumac sa losanđeleskom adresom Goran Višnjić, u petak je poletio s akrobatskom grupom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva 'Krila Oluje', u sklopu njihovog trenažnog leta od zadarskog Zemunika do glumčevog rodnog Šibenika. Goran se tim povodom obratio svojih 70 tisuća pratitelja na društvenim mrežama, ispričavši kako se iznimno veseli predstojećem letu.

Tijekom leta, glumac je iz zraka najavio program zatvaranja 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na kojem već tradicionalno nastupaju i 'Krila Oluje'. 'Spreman sam i imam laganu tremu, ali jedva čekam. Ručao nisam ništa, još je rano, ali možda ćete moći vidjeti što mi je mama spremila za doručak', izjavio je za 24sata ovaj 46-godišnji glumac neposredno prije polijetanja, dok je na svom Instagram profilu nekoliko puta naglasio koliko je uzbuđen zbog leta. 

Iako Goranu ovo nije prvi put da se pridružio profesionalcima u ovakvom pothvatu, to još nijednom nije napravio iznad svog rodnog Šibenika. Ovaj su let Goran i 'Krila Oluje' dogovorili još 2017. godine, kada su se susreli za vrijeme snimanja filma 'General'. Od ostalih akrobatskih grupa popularni je glumac dosad letio s akrobatskom grupom američke mornarice, a cilj mu je svrnuti javnosti pažnju na poziv vojnog pilota.