Srpska pjevačica, 40-godišnja Jelena Karleuša, ponovno žari i pali scenom. Jelena se naveliko vratila nastupima i poslovnom obavezama nakon što je uzela kratku pauzu zbog iznenadne smrti njezine majke Divne, 3. ožujka. Tako je Jelena ponovno postala 'ona stara', koja ne prestaje provocirati. Naime, iako je do sada pokazala kako pomno bira svoje odjevne kombinacije, kojima vrlo često iznenadi mnoge, ovaj put je otišla korak dalje. Njezini vjerni obožavatelji nisu ostali niti malo ravnodušnim najnovijim stylingom koji je odabrala za posljednji koncert, koji se održao u Beču. Dok neki smatraju da je pjevačica ovaj put pretjerala odjevnom kombinacijom, drugi su ostali oduševljeni i obasuli je komplimentima. 

Ova 40-godišnja pop divna se odlučila 'utegnuti', stoga je odabrala crni body sa sitnim šljokicama i prozirnim rukavima. Na njega je odjenula, samo oko struka, korzet, koji odaje dojam metalnog korzeta. Kako bi upotpunila ovaj outfit odlučila se za mrežaste crne najlonke te naravno, crne, čizmice na visoku petu do iznad koljena. Od modnih dodataka je imala sunčane naočale koje su već postale njezin zaštitni znak i choker oko vrata. S obzirom na to da je svoju dugu plavu kosu dala ošišati, ovaj put se nije odlučila za perike, već je zalizala svoju kratku kosu.

Putem svog Instagram storyja objavila je niz fotografija i videa iz kluba, pokazavši sinoćnju atmosferu, ali i istaknuvši stražnjicu i grudi u prvi plan. Osim toga, podijelila je i nekoliko fotografija na kojima izazovno pozira, a na jednoj čak i leži na klaviru.