Miljenica američke publike, 50-godišnja Jennifer Aniston, svojim izgledom i zanosnom figurom plijeni pažnju gdje god se pojavi. Tako su je prije nekoliko dana paparazzi fotografirali dok je pozirala na plaži u Malibuu za glamuroznu seriju fotografija. No, ono što je svima zaokupilo pažnju je odabir odjevne kombinacije, a tijekom snimanja su joj skoro ispale i grudi iz Barlette grudnjaka. 

Naime, zanosna glumica je pozirala u ultra kratkim crnim hlačicama kao i  grudnjaku. Zatim je odjenula crnu lateks haljinu dužine do ispod koljena te na uzici, za potrebe snimanja, prvo držala dobermana, a potom i muškarca koji je također odjeven u crno. Na setu se nalazio cijeli tim fotografa, stilista, asistenata, šminkera i frizera. 

Inače, bivša 'Prijateljica' nikada nije skrivala koliko vremena posvećuje svom izgledu i održavanju besprijekorne figure. Svojedobno je za časopis InStyle otkrila kako osobnu trenericu plaća 43 tisuće dolara tjedno, za njega kose i frizuru plaća oko 9200 dolara kroz mjesec i pol, uređenje obrva plaća 600 dolara mjesečno, a za brončani ten izdvaja 1300 dolara godišnje.